Kehyslaukku Jääkukka

115.00

Kehyslaukku Jääkukka

115.00

Tätä ilman on suorastaan mahdoton tulla toimeen. Pieni, mutta niin suuri laukku, joka kuljettaa mukanasi kaikki tärkeimmät. Jääkukka laukku toimii lompakkona ja kompaktina käsilaukkuna. Jääkukka kuvio on saanut inspiraationsa pohjolan kylmästä ja pimeästä talvesta.  Käytännöllisyyden ja kestävyyden lisäksi katseet kääntävä ajattoman hienostunut ulkonäkö. Sopii myös juhlavampaan käyttöön.

Laukku on valmistettu kierrätetystä nahasta. Koristeena on valkoinen jääkukka. Laukku on persoonallinen ulkopäin, mutta sen todellinen kauneus löytyy sisältä. Sisuksen toisella reunalla kulkevat kortit ja toisella puolen kolikot vetoketjutaskussa. Tilaa jää vielä muullekin tarpeelliselle mm. avaimille, huulipunalle ja hirveälle määrälle kuitteja.  Laukku sulkeutuu metallikehyksellä. Jokaisessa laukussa on Rokkitikki-merkki aitouden ja laadun takeena.

Laukku on suunniteltu erityisesti naisille, jotka liikkuvat työssään tai vapaa-ajallaan paikasta toiseen ja tarvitsevat kuljettaa mukanaan mm.puhelinta, avaimia ja kortteja. Tässä laukussa tavarat ovat kädenulottuvilla, ilman että niitä tarvitsee kuljettaa käsissään tai raahata mukanaan erillistä käsilaukkua, lompakkoa, avainnauhaa ja kännykkäpussia. Nahkaisessa, hakasilla kiinnittyvässä olkahihnassa on pituutta 115cm. joten se yltää pään ja olan yli. Laukku kulkee huomaamattomasti mukanasi, keräten huomiota persoonallisen rokkaavalla ulkonäöllään.

Paino 0.250 kg
Mitat 22 x 3 x 16 cm