Niitti merkkilaukku

149.00

Niitti merkkilaukku

149.00

Tämä punainen herkku muistuttaa aina avattaessa että olet rakas. Mainio lahja äidille, tyttärelle, ystävälle tai omalle rakkaalle. Laukun sisällä tyylikäs merkki OLET RAKAS- tekstillä.  Tätä ilman on suorastaan mahdoton tulla toimeen. Merkein ja niitein koristeltu rouhea laukku, joka kuljettaa mukanasi kaikki tärkeimmät ja paljon muutakin. Käytännöllisyyden ja kestävyyden lisäksi katseet kääntävä ajattoman rokkaava ulkonäkö.

Laukku on valmistettu kierrätetystä nahasta. Koristeena on niitein kiinnitettyjä farkkumerkkejä, jotka ovat jokaisessa laukussa erilaiset. Laukku on persoonallinen ulkopäin, mutta sen todellinen kauneus löytyy sisältä. Sisuksen toisella reunalla kulkevat kortit ja toisella puolen kolikot vetoketjutaskussa. Tilaa jää vielä muullekin tarpeelliselle mm. avaimille, huulipunalle, silmälasikotelolle ja hirveälle määrälle kuitteja.  Laukku sulkeutuu metallikehyksellä. Jokaisessa laukussa on RokkiTikki-merkki aitouden ja laadun takeena.

Laukku on suunniteltu erityisesti naisille, jotka liikkuvat työssään tai vapaa-ajallaan paikasta toiseen ja tarvitsevat kuljettaa mukanaan mm.puhelinta, avaimia ja kortteja. Tässä laukussa tavarat ovat kädenulottuvilla, ilman että niitä tarvitsee kuljettaa käsissään tai raahata mukanaan erillistä käsilaukkua, lompakkoa, avainnauhaa ja kännykkäpussia. Nahkaisessa, hakasilla kiinnittyvässä olkahihnassa on pituutta 108cm. joten se yltää pään ja olan yli. Laukku kulkee vaivattomasti mukanasi, keräten huomiota persoonallisen rokkaavalla ulkonäöllään. Puuvillaisessa mustavalkoisessa vuorissa hurmaavat polka dot pilkut.

Toimitusaika n. viikko

Paino 0.250 kg
Mitat 21 x 16 x 8 cm