Tamma ja varsa omista jouhista

70.00 sis. alv. 24%

Tamma ja varsa omista jouhista

70.00 sis. alv. 24%

Voit saada hevoset myös oman rakkaan hevosesi jouhista. Näin hevosista tulee vieläkin uniikimmat ja omistajalleen rakkaammat.

Voit tilata hevoset myös oman kauramoottorisi jouhista.

Toimi seuraavasti: Suorita tilaus normaalisti verkkokaupan kautta, lisäämällä tämä tuote ostoskoriisi ja maksamalla se. Lähetä n. sormen paksuinen nippu pitkiä häntäjouhia tai kahden sormen paksuinen nippu harjajouhia kirjeenä osoitteeseen, RokkiTikki, Savukalliontie 13, 71160 Riistavesi. Jouhia ei tarvitse pestä, RokkiTikkaaja hoitaa pesun. Liitä lähetyksen mukaan tilauksen yhteydessä sähköpostiisi tullut tilausvahvistus.

Toimitusaika on  noin kaksi viikkoa siitä kun jouhet ovat saapuneet RokkiTikille.

Raku-keramiikka on ikivanha japanilainen tapa tehdä keramiikkaesineitä. Raku-keramiikan tekeminen on monivaiheista ja työlästä, mutta palkitsevaa. RokkiTikin raku-keramiikan valmistusprosessiin kuuluu kaksi polttoa, joista jälkimmäinen tehdään ulkona kaasuliekillä. Näiden hevosten kuviot ovat syntyneet, kun hehkuvan kuuman keramiikan pintaan on heitetty hevosen jouhia. Jokaisella hevosella on siis aivan omanlaisensa kuviot. Upeasti kiiltävät harja ja häntä ovat aitoa hevosenjouhta. Liinakoilla jouhen väri voi vaihdella kellertavasta harmahtavaan ja mukana on yleensä myös tummempia jouhia.

Tamman säkä n. 14cm ja varsan n. 8,5cm.

 

Paino 0.600 kg