Villikko varsa omista jouhista

31.00 sis. alv. 24%

Villikko varsa omista jouhista

31.00 sis. alv. 24%

Voit saada varsan myös oman rakkaan hevosesi jouhista. Näin varsasta tulee vieläkin uniikimpi ja omistajalleen rakkaampi.

Voit tilata varsan myös oman kauramoottorisi jouhista.

Toimi seuraavasti: Suorita tilaus normaalisti verkkokaupan kautta, lisäämällä tämä tuote ostoskoriisi ja maksamalla se. Lähetä n. sormen paksuinen nippu pitkiä häntäjouhia tai kahden sormen paksuinen nippu harjajouhia kirjeenä osoitteeseen, RokkiTikki, Savukalliontie 13, 71160 Riistavesi. Jouhia ei tarvitse pestä, RokkiTikkaaja hoitaa pesun. Liitä lähetyksen mukaan tilauksen yhteydessä sähköpostiisi tullut tilausvahvistus.

Toimitusaika on  noin kaksi viikkoa siitä kun jouhet ovat saapuneet RokkiTikille.

Raku-keramiikka on ikivanha japanilainen tapa tehdä keramiikkaesineitä. Raku-keramiikan tekeminen on monivaiheista ja työlästä, mutta palkitsevaa. RokkiTikin raku-keramiikan valmistusprosessiin kuuluu kaksi polttoa, joista jälkimmäinen tehdään ulkona kaasuliekillä. Tämän hevosen kuviot ovat syntyneet, kun hehkuvan kuuman keramiikan pintaan on heitetty hevosen jouhia. Jokaisella tammalla on siis aivan omanlaisensa kuviot. Upeasti kiiltävät harja ja häntä ovat aitoa hevosenjouhta. Voit tilata hevosen myös oman kauramoottorisi jouhista. Hevosen säkä n. 14cm.

 

 

Paino 0.450 kg