Tilaus- ja toimitusehdot

Voimassa 5.7.2016 alkaen

Verkkokauppa

Verkkokaupan tuotteita myy kaikkialle Suomeen RokkiTikki Kuopio, Suomi Y-tunnus 2739412-6. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupan kotisivuilla siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ne sähköpostiin toimitettavalla laskulla viitettä käyttäen. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Tuotteiden hinnat määräytyvät kulloinkin voimassaolevan hinnaston mukaan. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron ja toimituskulut. Tuotteet maksetaan sähköpostiin toimitettavalla laskulla.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.

Toimitustavat ja –kulut

Toimitamme tilaukset postitse kirjattuna esim. postipakettina, jolloin lähetyksiä voi seurata lähetystunnuksella. Pienet tuotteet toimitamme postitse suoraan tilauksen yhteydessä ilmoitettuun osoitteeseen. Tällaisia kirjaamattomia kirjeitä ei pysty seuraamaan lähetystunnuksella.

RokkiTikin verkkokaupassa postimaksut sisältyvät tuotteiden hintoihin. Postitus Suomessa on siis asiakkaalle maksuton. Vastaavasti mahdollisen palautuksen, Posti Group Oyj:n välityksellä, asiakas kustantaa itse kulloisenkin postin hinnaston mukaisesti.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 1-2 viikkoa. Tarkemmat ajat ilmoitetaan tuotevaihtoehtojen yhteydessä. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan etusivulla.

Palautusoikeus

Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Tuote tulee palauttaa postitse 14 päivän kuluessa sen saapumisesta asiakkaalle alkuperäiskunnossa ja alkuperäispakkauksessa. Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla.

Palautamme rahat suoraan asiakkaan tilille 2-5 arkipäivän sisällä siitä kun olemme saaneet tuotteen takaisin. Lähetyksen mukana tulevaan palautuslomakkeeseen/lähetyslistaan on laitettava yhteystiedot ja tilinumero (IBAN muodossa), jolle palautus halutaan.

Poikkeukset palautusoikeuteen

Palautusoikeus raukeaa mikäli tuotetta on käytetty. Palautusoikeus ei koske asiakkaan toivomuksesta valmistettua tai muunneltua tuotetta. Korvakorut eivät kuulu hygieniasyistä palautus/vaihto-oikeuden piiriin.

Takuu

RokkiTikki valmistaa laadukkaita ja kestäviä tuotteita. Mikäli tuote rikkoutuu tavanomaisessa käytössä, tarkistusajan (14 päivää) jälkeen, ole suoraan yhteydessä meihin sähköpostitse rokkitikki@gmail.com, saadaksesi tarkemmat ohjeet palautusta varten. Pääsääntöisesti pyrimme korjaamaan rikkoutuneen tuotteen tai lähettämään tilalle vastaavan uuden.

Palautusosoite:
RokkiTikki
Savukalliontie 13
71160 Riistavesi

Ylivoimainen este (Force Majeure)

RokkiTikki on vapautettu näiden ehtojen sisältämistä velvotteista ylivoimaisen esteen sattuessa. Tällaisena tapahtumana voidaan pitää muun muassa tulipaloa, hirmumyrskyä, tulvaa, sabotaasia, rahaliikenteen ja yleisen liikenteen keskeytystä, suurta haittaa aiheuttavaa onnettomuutta, viranomaisten toimenpiteitä, säädettyä tai muutettua lakia tai työmarkkinaristiriitaa.  Rokkitikki pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Palautusoikeus -kohdassa mainittuun osoitteeseen. Jos paketti on vioittunut Postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postiin.